Η Heineken βραβεύει το mermix!

 

Το mermix, βραβεύεται από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ως η Growth Maker του αγροτικού τομέα!

 

Η πρώτη σειρά εκδηλώσεων Heineken Growth Maker Nights ολοκλήρωσε την επιτυχημένη της πορεία την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη χρηματοδότηση της start-up επιχειρηματικότητας που ολοκληρώθηκε με την βράβευση των 5 νικητών του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας της Heineken.

Ένας από τους 5 μεγάλους νικητές, και η ομάδα μας, που κατάφερε για ακόμη μια φορά να αναδειχθεί ως μια από τις πιο χρήσιμες και καινοτόμες επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα.

Το βραβείο περιλαμβάνει τη στέγαση της ομάδας στο Orange Grove (θερμοκοιτίδα της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα) αλλά και χρηματικό έπαθλο, το οποίο και θα αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη νέων υποδομών και αύξηση των υπηρεσιών μας.

Η κα Έλλη Παναγιωτοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας τόνισε τη σημασία της συμβολής των μεγάλων επιχειρήσεων στην «καλλιέργεια» κατάλληλου επιχειρηματικού κλίματος στην Ελλάδα: «Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επενδύει σε συνεργασίες και πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν τους νέους να κάνουν πραγματικότητα καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Η πρωτοβουλία μας Heineken Growth Makers αποτελεί το δικό μας τρόπο να δείξουμε τη δέσμευση και τη στήριξή μας στην επιχειρηματικότητα και τους νέους επιχειρηματίες». 

Στο πάνελ επίσης συμμετείχαν οι: Απόστολος Αποστολάκης, συνιδρυτής των Venture Friends και angel investor, Παναγιώτης Σολωμός, συνιδρυτής του Elikonos GP, Σωτήρης Παπαντωνόπουλος-Μαντόπουλος, general partner του UniFund, Σπύρος Αρσένης, συντονιστής του προγράμματος NBG Seeds της Εθνικής Τράπεζας και ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief του περιοδικού Fortune.