Το mermix ανάμεσα στις 7 κορυφαίες υπηρεσίες της Ευρώπης!

 

 

Την έβδομη θέση ανάμεσα σε εκατοντάδες, έλαβε το mermix στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Katana. Ο διαγωνισμός, ο οποίος οργανώθηκε υπό τη συνεργασία διαφόρων Ευρωπαϊκών φορέων, καλούσε τους υποψηφίους να γυρίσουν ένα σύντομο βίντεο στα Αγγλικά, στο οποίο θα εξηγούσαν σε 2' την ιδέα τους και τί είναι αυτό που τους κάνει διαφορετικούς. Το βίντεο, εν συνεχεία, θα το παρακολουθούσαν και θα βαθμολογούσαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι, σε μια διαδικασία με απόλυτη διαφάνεια και με πολύ αυστηρά κριτήρια. 

Οι συμμετοχές, αφορούσαν επιχειρηματικές ιδέες και λύσεις για τον αγροτικό τομέα και μεθόδους για την εξέλιξη του. 

Με την ψήφο του κοινού , το mermix κατέλαβε την 7η θέση σε όλη την Ευρώπη! Η ομάδα μας διακρίθηκε τόσο για το καινοτόμο μοντέλο που διαθέτει, όσο και για την υποσχόμενη ανάπτυξη που φαίνεται να έχει στα επόμενα χρόνια! Οι 100 ομάδες που διακρίθηκαν μέσω του διαγωνισμού θα συνεχίσουν στο επόμενο στάδιο του, στο οποίο καλούνται να χτίσουν συνέργειες με άλλες καινοτόμες εταιρίες του κλάδου!

Σκοπός; Η βέλτιστη εφαρμογή λύσεων στον αγροτικό τομέα με στόχο τον εκσυγχρονισμό του , πάντα προς όφελος του καταναλωτή!

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε το βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=XojtmibxWM4&t=1s