Βραβείο Επιχειρηματικότητας στο mermix.gr!

Άλλο ένα πολύ σημαντικό βραβείο, κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα του mermix.gr , στα πλαίσια του διαγωνισμού Nbg Business Seeds, που διοργανώθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Στο διαγωνισμό, έλαβαν μέρος 401 επιχειρήσεις και 715 επιχειρηματίες, ανάμεσα τους πολύ γνωστές εταιρίες-start ups της Ελλάδας. 

Το mermix, αναδείχθηκε στις 4 επικρατέστερες, κερδίζοντας το 4ο βραβείο επιχειρηματικότητας από το θεσμό. Η διάκριση αυτή, έρχεται να επιβραβεύσει τους κόπους και τη σκληρή δουλειά της ομάδας του mermix αλλά και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά και κρατάτε το mermix στην 1η θέση των προτιμήσεων!

Όπως αναφέρει και η Καθημερινή στο άρθρο της :

"Με αφορμή τον διαγωνισμό, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, σημείωσε: «Εμείς στην Εθνική Τράπεζα στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα με θεσμούς όπως το business seeds, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα υποστήριξης, ενθάρρυνσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας σε καινοτόμες ιδέες με επιχειρηματική προοπτική, και γι’ αυτό όλοι εσείς πρέπει να συνεχίσετε να κυνηγάτε με όρεξη τις ιδέες σας και τα όνειρά σας. Η αλλαγή δεν θα έρθει απέξω ή από την πολιτεία μόνο, αλλά από εμάς τους ίδιους. Εμείς θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψη και τη δημιουργία».

Το πρώτο χρηματικό βραβείο 20.000 ευρώ στον Ευάγγελο Πτερνέα για την πρότασή του «Vitruvius», το 2ο βραβείο ύψους 10.000 ευρώ στους Γ. Μπόντζιο και Βασιλική Καλαϊντζίδου για την πρότασή τους «Fieldscale», το 3ο βραβείο 6.000 ευρώ στoν Κωνσταντίνο Χαλκιά για την πρότασή του «Saferandom» και το 4ο χρηματικό βραβείο 4.000 ευρώ στην ομάδα των Χρήστο Σταμάτη και Γιάννη Στοΐτση για την πρότασή τους «Μermix». "

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε : https://www.nbg.gr/el/nbgseeds

Για το άρθρο της Καθημερινής, μπορείτε να επισκεφθείτε: http://www.kathimerini.gr/911788/article/oikonomia/epixeirhseis/h-e8nikh...