Είσαι Παραγωγός;

Τώρα με το mermix μπορείς να έχεις τον έλεγχο των καλλιεργειών σου, από οπουδήποτε! Καταγράφεις πολύ γρήγορα ποια εργασία έκανες, σε ποιο αγροτεμάχιο, αλλά ακόμη μπορείς και να προγραμματίσεις την επόμενη εργασία σου.
Μέσω του mermix, μπορείς να λαμβάνεις αναφορές κόστους και προϊόντων , από κάθε χωράφι ή και συγκεντρωτικά!
Τώρα, μπορείς να ξέρεις με ακρίβεια πόσα χρήματα ξόδεψες σε κάθε καλλιέργεια, πόσα ήταν τα εργατικά σου κόστη, τα πετρέλαια σου αλλά και τα προϊόντα που αγόρασες! Με το mermix, μπορείς ακόμη και να συγκρίνεις τις παραγωγές σου από διαφορετικές χρονιές.

Δοκίμασε το δωρεάν για 30 ημέρες!

Συνεταιρισμούς

Με το mermix, η διαχείριση των καλλιεργειών γίνεται πιο εύκολη, χάρη στις συγκεντρωτικές αναφορές των αγροτεμαχίων. Ο Συνεταιρισμός και η ομάδα παραγωγών, μπορεί να ενημερώνεται πλήρως για κάθε ενέργεια, για την πορεία της καλλιέργειας και την φάση της παραγωγής. Συγκεντρωτικές αναφορές σύγκρισης της απόδοσης, με οικονομικά στοιχεία, για κάθε παραγωγό και για κάθε αγροτεμάχιο ξεχωριστά. Επιπλέον:

  • Εύκολη παρακολούθηση πολλαπλών καλλιεργειών.
  • Κατεύθυνση των παραγωγών στη χρήση αγροεφοδίων.
  • Εφαρμογή καλλιεργητικών προτύπων.
  • Διαμοιρασμός μηχανημάτων μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού για μείωση εξόδων και αύξηση παραγωγής.
Επικοινώνησε μαζί μας

Συμβολαιακή Γεωργία

Κάθε εταιρία συμβολαιακής καλλιέργειας, μπορεί τώρα να έχει τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής, να ελέγχει σε κάθε στάδιο της καλλιεργητικής περιόδου, να λαμβάνει αναφορές αλλά και να ειδοποιείται σε κάθε κρίσιμο σημείο. Με το mermix, ξεπερνάμε το πρόβλημα της κακής ποιότητας και της μικρής σοδειάς, αφού σε κάθε σημείο της καλλιέργειας μπορούμε να ελέγχουμε τις συνθήκες της, τις εισροές προϊόντων και τις απαιτούμενες ενέργειες. Επιπλέον η εταιρία μπορεί:

  • Να κατευθύνει τον παραγωγό στη χρήση συγκεκριμένων αγροεφοδίων με βάση τις απαιτήσεις της.
  • Να εφαρμόζει συγκεκριμένα καλλιεργητικά πρότυπα.
  • Να διαμοιράζει μεταξύ των παραγωγών της συγκεκριμένα μηχανήματα που διασφαλίζουν την ποιότητα της παραγωγής.

Μέσω του mermix, η κάθε εταιρία μπορεί να επιτύχει:

  • Αύξηση Ποσότητας.
  • Βελτίωση Ποιότητας.
Επικοινώνησε μαζί μας

Γεωπόνους

Με το mermix, οι γεωπόνοι που θέλουν να δίνουν συμβουλές στους πελάτες τους, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν απομακρυσμένα κάθε εργασία, κάθε παραγωγού, σε κάθε χωράφι. Ένα σύστημα που θα τους εξοικονομήσει χρόνο, αλλά και θα κάνει περισσότερο αποτελεσματική τη δουλειά τους. Με φωτογραφίες από το χωράφι, έξυπνες ειδοποιήσεις και προγραμματισμό ή ανάθεση εργασιών, εξασφαλίζει την πρόληψη των προβλημάτων στην καλλιέργεια και την έγκαιρη αντιμετώπιση τους.

Επικοινώνησε μαζί μας